HÏVAN CAREERPATHS

We weten niet allemaal sinds ons 3e levensjaar dat we advocaat, dokter of bij de bank willen werken, toch? De arbeidsmarkt van verandert continu en adviezen van de vorige generatie sluiten niet meer aan.

Ben jij ook zo benieuwd hoe bepaalde Hindoestaanse vrouwen zo succesvol zijn? Wat betekent succes bij HÏVAN? Gelukkig zijn. Gelukkig zijn met wie ze is, wat ze doet en wie ze om haar heen heeft.

Soms zie ik Hindoestaanse vrouwen met twee kinderen en denk ik hoe doet ze dat toch? Of ik zie een Hindoestaanse vrouw met een geweldige loopbaan en ben benieuwd hoe ze daar is gekomen. Op Social Media lijkt het alsof iedereen overal gemakkelijk doorheen loopt. But let’s be honest. Niets is perfect toch?

Bij HÏVAN Career lees je alle in’s en out’s van succesvolle Hindoestaanse Vrouwen. Hier wordt extra aandacht besteed aan carrière- en gezinsvragen. En eventueel de combinatie hiervan. Hierbij hoop ik (jonge) Hindoestaanse vrouwen meer richting te geven tijdens hun carrière-keuzedilemma.

Kiezen moet leuk zijn.  Soms weet je even niet meer waar je heen wilt of hoe je ergens kan komen. Gun het jezelf dan om je referentiekader te verbreden door succespaden van andere vrouwen te lezen. Het werkt inspirerend om te lezen dat ook zij hindernissen op hun pad zijn tegengekomen. En dat ze die hebben overwonnen. En welke denkwijzen, normen, waarden en tips zij hebben verzameld om zo ver te komen. Daarnaast zijn er meer carrière mogelijkheden dan je denkt! HÏVAN laat je graag kennis maken met de arbeidsmarkt anno nu.